miércoles, 14 de octubre de 2009

El temps passa volant, ja portem 16 dies a Costa Rica… mare meva!!! La veritat que la percepcio del temps aqui es molt rara ja que sembla que portem molts dies pero a la vegada el dia a dia passa molt rapid!! Supossem que aixo es senyal de que cada vegada estem mes a gust.


Aquesta ultima setmana han passat moltes coses per aqui. Hem tingut una visita inesperada, una iubarta amb la seva cria va passar per davant del campament. Va ser increible veurela respirar i donar cops amb l’aleta!!! Son enormes i son genials (sort que teniem prismatics perque la veritat es que estaven una mica lluny, pero la llargada, el blanc de les seves aletes i la forma de l’aleta dorsal la feien inconfundible!!!! ) A veure si hi ha sort i tornen a visitar-nos aviat!!!

Tambe ha estat la setmana dels primers banys a la nostra platja “Playa Caletas”. Al principi ens van dir que era una mica perillos banyar-se a aquesta platja i que era millor anar a Playa Coyote (a 45 min caminant del nostre campament) pero les nostres ganes de banyar-nos cada dia ens ha fet que ho provessim!!! Hi ha moltes ones i fortes corrents pero si et banyes en marea baixa i no tallunyes de la costa esta genial… fins i tot milllor que laltre platja (ja ens la comencem a estimar ;)jejje). I direu… Perque es dira Playa Caletas??? Doncs nosaltres tambe ens ho preguntavem, fins que un dia ens van dir que es com anomenen aqui a les pedres que estan repartides per tota la costa i que es veuen sobretot a marea baixa, segons diuen els locals a vegades tambe s’amaguen alguns taurons entre les pedres, ja que els serveix com a lloc de repos de les fortes corrents!!! Sempre estem mirant per si un dia ens ve a visitar un tauro jejjeje ;)

El campament poc a poc es va fent mes nostre, de tant en tant fiquem la musiqueta de la Mo, per recordar terres catalanes i escoltar rumbeta… algunes de les cancons els hi agraden a la resta d’assistents i cordinadors i fins i tot li hem posat l’ultim hit… tonigh tonigh tonigh I wanna be with you… Tambe hem fet una nova bandera pel campament i en pocs dies treurem l’antiga i hissarem la nova!!! Us sonen les lletres??? Veritat que son inconfundibles???



I… mireu aquesta foto!!!! A que fa molt bona pinta?! Doncs, si senyors vam fer un parell de truites de papa d’allo mes bones I les vam acompanyar amb una mica de fuet I pernilet d’allo mes suculent importat des de la mateixa Sabadell city!


De tant en quan tambe tenim la visita de gent… aquesta setmana van venir tres polis que volien veure les tortuguetes petites, pero just en aquell moment no n’hi havia cap al viver… I ens van dir que tornarien un alter dia!!! Tambe ens va visitar en Juan Manuel, una antic huevero de Playa Caletas, que feia uns anys ajudava a l’home del ranchito (un altre dia us explicarem que es el ranchito) I sobretot no ens parava de repetir que ell ara ja no ho feia i que estava molt mal fet… la veritat es que no sabem si sera veritat o no pero va ser molt interesant parlar amb ell. Ens va dir literalment: “ Los huevos tiene sabor a mar y son muy buenos para la virilidad, es como una Viagra”…. Aquesta es la concepcio que tenen aqui dels poders del ous de Tortuga… fins i tot en alguns paisos centroamericans fan anuncis per desmitificar aquest concepte!!! Durant aquests ultims dies hem tingut molts hueveros, perque eren dies de festa i cap de setmana, pero no hem tingut cap problema, ells fan la seva feina i nosaltres la nostra…. Nomes ens diem hola en alguns casos, tot i que a vegades ens entren ganes de parlar amb ells!!!

En Juan Manuel, que ara viu a Jaco (ara es dedica al sector turistic) ens ha dit que durant la ruta si volem anar a Manuel Antonio (un dels parcs nacionals mes macus de Costa Rica) que ell ens pot ensenyar tot allo… ens ha donet el seu movil!!! La veritat que parlar amb la gent d’aqui es una de les milllors coses…

Tambe ens va parlar de les diferencies entre la gent de la part caribenya i la part pacifica…. Ens va dir que la gent del carib (la majoria negres) son racistes amb els blancs (s’autoanomenen blanc pero son molt morenos tots jejjee es molt curios… perque nosaltres per a ells devem ser llet!!!!)

Tota la conversa amb en Juan Manuel, ens ha fet recordar el llibre d’en Mendiluce “Pura Vida”;

“Esta es una historia sobre un sitio donde la vida no logra conformarse con las reglas, ni las reglas son capaces de controlar las vidas. Es una historia sobre vidas en estado puro. ES PURA VIDA!!!!”

I sabeu que? Ja hem tingut la primera pica d’un escorpi…. Qui haura sigut l’afortunat….. la MO!!!! Estigueu tranquil perque no va tenir cap efecte greu, tot I que li va fer molt mal la picada (es veu que a cada persona li afecta de forma diferent i sembla que la MO es una superdona!!!!) qui sera el seguent???

Una de les coses mes emocionants d’aquests dies es que ja hem comencat a fer patrulles junts (en parelles) perque ja som tots uns experts… hem marcat les primeres tortugues tots sols I fins I tot les hem batejat!!!!



Queda pendent explicar-vos com es el campament pero la Mo es va deixar el carregador a Sabadell (segons ella la millor ciutat del valles… encara que ho possem en dubte!!!!) I en breu ens arribara un paquet des de Catalunya I podrem fer mes fotus!!!

Des de l’altra part del “charco” una abracada molt gran I molt petons.

PURA VIDA!!!!



P.D: Perdoneu per les faltes… es un ordinador yanki!!!!!



10 comentarios:

  1. Com molaaa!
    Escolta a veure si poseu títol als posts!!
    Jo vui saber com heu batejat les tortuguetes :P

    A veure si tornem a coincidir per l'skype!

    Abraçadeees!

    ResponderEliminar
  2. les bategeu i toooot?? llavors e scom una mena d campanya marmotil pero amb tortugues o que?? com mola!!! realment a un li venen ganes de venir-vos a visitar!!

    un peto pels tresssssss

    ResponderEliminar
  3. Se m'ilumina la cara i se'm posen els pels de punta quan llegeixo les vostres històries... em moro de ganes de venir cap aquí!!

    Seguiu escrivint!!

    (Jo estic amb el Beldar, a vere si ens trobem per l'Skype! i contesteume el mail :P)

    Molts petons per tots tes!!!!

    Mira q deixarse el carregador Mo.... si esque

    ResponderEliminar
  4. uaaaaaala!!! cm mola !!! jo tb vull saber quin nom posseu a les mini tortuguetes!!!

    tornareu taaaaaaan morenos....

    un petonas enorme wapos!

    ResponderEliminar
  5. q guaaaaaaaaaaiii!!!
    kina envejaaaa
    us passen mil coses!!
    jo tb us vui trobar per lskypee, agregueme tots, que només tinc al joan!!

    una picada mo?? jolineeessss!!! encara sort q tas bé!!! has de demostrar que la dona catalana és forta !!!

    q continueu igual de guapos i contents i amb ganes d'explicarnus moltes coses i fernus molta envejaaaa jejejej

    desde aki us enviu un petó al nas i un al front per tots tres :) i una abrçada d'ossoooo

    ResponderEliminar
  6. per cert...
    feu-li de part meva un petonet a aketes nenes tan moness!!

    ResponderEliminar
  7. Espectacular, la vostra aventura! Mo, que és aixó que et piquin escorpins! Mare meva!!! quin llullu! sisplau vigila! m'alegro que siguis tan inmune! però per si les mosques no t'aficionis als escorpins, a saber que li feies tu!!!

    Bueno una abraçada! sou els millors

    ResponderEliminar
  8. uala quin post més xulo! jo vull veure més fotos! Joan ets un autèntic concursant de supervivientes e?? jeje

    ja vec q esteu bé, m'alegro. q pateixo molt x vosaltres!!

    ptonet

    sóc el Rubén, de Rubí, la millor ciutat del vallès jejeje

    ResponderEliminar
  9. hoooolaaa!!! comm mooolaaa!! jo vull saber els noms de les tortugues i des d'aquí inicio una campanya perquè els hi poseu noms nostres jejeje!!! i així sabrem quina és la més eficient, quina la més dormilega jajjaja =)
    a veure si coincidim per l'skype, però sigui com sigui, actualitzeuuuuu jeje!!!
    que m'encanta llegir-vosss!!!
    PD: mooooo mira que atraure als escorpins... si és quee
    PD2: haureu de practica més allò de: more more! yes yes!! now now jajajajjajaa =)
    PD3: us estimuuu mooooooltt
    petons i abraçadessss
    cuideu-voss mooolt

    efectivament, la lletra de la bandera és inconfusible, sobretot aquella M jeje =)

    ResponderEliminar
  10. mmmmm quina enveja sana!!!! jajaja joanet ja estás moreno!!! per cert, sóc la marina (pollo)! cuideu-vos molt!i disfruteu a topeeee d'amèrica llatina, que és un paradís!

    ResponderEliminar