sábado, 2 de enero de 2010

I ja estem al 2010!

Des de Costa Rica, bon any nou!

Esperem que totes les festes i celebracions fossin d’allò més bones!


Nosaltres per aquí també hem celebrat el Nadal i el Cap d’any a la nostra manera!, sempre pensant amb vosaltres es clar!




El dia de Nadal va ser un dia molt especial. Tothom del campament vam despertar-nos a les 6-7 del matí amb una energia i emoció increïble (cal destacar que l’últim a despertar-se va ser el Joan, que és un dormilega jeje). Semblàvem canalla el matí del dia de reis! La Ria i la Katherine ens van fer Pancakes per començar el dia amb les piles ben carregades.

Mirem el pessebre que vem fer i... sopresa! Els Elfs de caletes ha passat!!! Penjant de cada figura del pessebre hi ha una noteta amb el nostre nom! Una pulsera preciosa per cadascú!

Després Xerrem, riem, ens recordem dels familiars i amics, compartim tradicions i menjars de cada país i organitzem un torneig de voleiball amb parelles. Fem les parelles a l’atzar però al final queden tres parelles de noies i tres parelles de nois! Al Joan li ha tocat amb el Sam,un de londres , i a l’Andrea i la Mo els ha tocat juntesss! Primer juguem noies contra noies i després nois contra nois... L’andrea i la Mo ho fan perfectisssim, però tenen molta potència i els camps son massa petits... o sigui que les guanyen per culpa de dos punts “out”. El joan i el Sam ho fan mooolt bé també i guanyen tots els partits!

I preparem el dinar-berenar-sopar! Nosaltres fem una truita de patates ( és la sensació del moment, no paren de demanar-nos que en fem) entre partit i partit. Abans de menjar anem a refrescar-nos al mar, un bany nadalenc per gaudir del solet i la bona temperatura que tenim!!!

Per primer cop a l’història de l’Andrea i la Mo, han tingut Pare Noel!!!! Que fort! Una pare noel una mica arrissat i prim com un macarró els ha regalat una carta preciosa i un bolígraf per poder escriure les aventures del dia a dia, o com diu ell... “ el camí que a poc a poc escrius per demà”. Gràcies Pare Noel!!

Mentre esperem que s’acabi de cuinar el pollastre (sisi, ho heu llegit bé!, pollastre, carn!!!!), comencem a donar forma al CIRC CALETAS! Uns quants fan equilibri amb una goma elàstica molt tensa que tenim entre palmera i palmera, uns altres fan hula-hop, uns altres fan malabars amb pilotes, uns altres fan carioques... un espectacle tu! El joan s’ha decantat pels malabars amb pilotes i l’andrea i la mo pel hula-hop! Estem avançant i cada dia sabem fer més coses!!! Acabarem sent uns experts!

Per fi arriba l’hora de menjar! Tastem els formatges que ens han enviat els nostres pares! (milions de gràcies!!), mengem guacamole, pollastre a la brasa, verduretes a la brasa, couscous, humus, la nostra truita de patates i tot això acompanyat de begudes fresquetes i una beguda tradicional d’anglaterra ( moulted wine), és com una sangria, però en lloc d’estar fresqueta , l’escalfen i li afegeixen taronja, poma, i mil coses més... Realment és molt estrany... el primer glop no és massa bo, però si el deixes refredar una micona està millor, fins hi tot vam repetir!!

Amb la panxa ben plena, comença el moment més català del nadal. És l’hora de cagar el Tió!!Primer fem una classe per ensenyar-los la cançó del cagatió ( cada un de nosaltres en sabiem una de diferent... i al final decidim ensenyar la de la Mo). És tan graciós escoltar-los cantar en català! Però el tio no li acaba d’agradar i li han de cantar una cançó de nadal en anglés!!!! Al final caga i tothom s’emosciona moltíssim!!! Ha sigut molt divertit i curiós fer-lo a una platja de Pacífic amb gent de tot arreu!!!




Es fa fosc i arriben els turrons... mmmmm del de xixona i de “yema”!!!! Els hi encanta... mai l’havien probat!!!!

Tot i que és el dial de Nadal... em de patrullar però com és un dia especial fem una patrulla els tres junts, és la primera que fem plegats per+ò no trobem res de res!!!!

Després d’uns dies de relax i tranquilitat arriba l’altra data esperada... la nit de cap d’any està al cau!!! Fem l’últim bany de l’any.... que raro és estar tant lluny de casa amb una calor asfixiant i banyant-nos al mar!!!

Per fí... es l’hora de possar la bandera nova del campament, es més petitona que la vella però molt més maca!!!!




Pel vespre arriba la gent de Corozalito (un projecte de PRETOMA una mica més al nord) i comença la festa!!! Mengem, riem, juguem a les pelis (en anglés i castella!!!) i encenem la megafogera, sembla que sigui Sant Joan... Tots amb les nostres mascares, poc a poc es van fent les 12 de la nit!!! Mengem turró que va portar el para d’en Pau del Joan Pros de Sant Cugat!!! Estan boníssims!!! El Pau prepara una paella que serà el nostre rellotge de cap d’any i la Sandra s’inventa que em de donar el raïm al que tenim al costat... jejeje quin follon!!! També alguns saltem la foguera però la Megan es crema el cul i el Joan perd la sandalia al foc!!! ;)




Aquesta ha sigut la nostra peculiar manera d’entrar al 2010!!!

7 comentarios:

  1. bon any nou per tots 3!!!
    Uii, no sé perquè però em sembla que la Mo va trigar mooooolt i mooooooolt a actualitzar aquest blog... no sé perquè va ser... ah sí! la connexió que era lenta oi? jeje =)

    seguiu llençant-vos i vivint cada instant al màxim com esteu fent i aconseguint tot allò que voleu mentre viviu moments tant especials com aquest nadal i cap d'any =)

    moooolts petons, somriures i abraçadessss!!!
    fins aviat!!!

    PD: records al jeff jejejejje i als tomàquets jaja

    ResponderEliminar
  2. jajaajajajaj que divertit tot plegat! MOLT BON AAAANY! que seguiu amb la mateixa vitalitat i l'energia que trasmetreu! cada dia em feu més enveja de la sana ;) petoooons!

    Marina

    ResponderEliminar
  3. molt bon any!!!!!!!!!!!!!!!!! com mola la vostra celebracio del nadal i cap d'any!!!! impresionant! quina enveja nois jejeje
    disfruteu al maxim d'aquestes cosetes, pero tampoc massa q llavors no voldreu tornar i us trobo a faltar!
    mil petons pels 3

    lore

    ResponderEliminar
  4. JAJJAJA mola molt aquest relat!!! quina enveja amb màniga curta! q fort!!! cuideu-vos molt! q se us troba a faltar!!
    ptons!

    rubén

    ResponderEliminar
  5. GENIAL!AIXÍ M'AGRADA PORTANT LA NOSTRA CULTURA ARREU DEL MÓN! i evidentment compartint amb d'altres! Molt bon any, una abraçada!

    ResponderEliminar
  6. Pero q guapos q esteeeu! Tan morenets!!!

    Aquest és l'últim post des de Catalunya... properament.... ens tindrem aprop!!

    quins nervis!

    ResponderEliminar
  7. Joan, estas increible amb aquesta cresta!!! jajaja tio bueno

    ResponderEliminar